featured-blog

Internet on pilannut aprillipäivän

Muistatko vielä ajan jolloin aprillipäivänä ihmiset oikeasti tekivät hauskoja piloja? Saatoit ehkä itsekin uskoa monta juttua, ja tajusit vasta jälkeen päin että kyseessä olikin aprillipila. Joku oli ehkä raskaana, toiset menossa naimisiin jne. Tai sitten jossain kaupassa jaettiin muka ilmaista tavaraa tai rahaa ja porukka tuli sankoin joukoin paikalle. Joskus on muistaakseni kerrottu että joku iso laivayhtiö aloittaa risteilyt Ruotsiin Oulusta. Joskus Yle on pilaillut että alkon lakon aikana myöskään Ruotsin Systembolaget ei myy suomalaisille asiakkaille mitään. Ja kansa uskoo.

Aprillipilat olivat ennen hauskoja, ja monet jutut tuli itsekin uskottua. Sitten tuli internet. Aluksi netissä oli hauskoja aprillipiloja mutta pikkuhiljaa homma alkoi muuttua. Tänä vuonna en voinut saada edes mahdollisuutta tulla jekutetuksi. Heti herättyäni avasin verkkoselaimen ja aprillipäivää puski joka tuutista. Uutisissa ja sosiaalisessa mediassa puhuttiin siitä kuka on nyt pilaillut mitäkin. Heti muistui mieleen, että nyt on se perkeleen aprillipäivä ja siispä loppupäivästä mikään juttu ei uponnut.

Jotkut vastajännärit haluavat vielä oikein kunnolla pilata kaiken. Pari hyvää pilaa tuli vastaan facebookissa, mutta joku ilonpilaaja oli jokaiseen käynyt kommentoimassa, että VARMASTI APRILLI _ PILA! Antaka ihmiset toisten jekuttaa ja tulla jekutetuksi. Aprillipäivä on pilattu. Paras pila olisi sellainen jonka tajuaa vasta juhannuksena pilaksi. Nyt niin ei voi tapahtua kun ihmiset oikein etsivät piloja ja paljastavat ne heti pötypuheeksi.

Kannattaa pilailla

Itse olenkin ulkoistanut pilailun muille päiville, jotta hauskat jekkuni menisivät läpi. Haluan tässä tuoda esille pari tekemääni pilaa. Oma kehu saattaa vähän haista, mutta olenhan minä nyt nero!

Tämän jutun minä keksin oikeastaan ihan yhtäkkiä hammaslääkärin jälkeen ja tarina upposi kuin kusi lumeen. Lähes kaikki uskoivat vaikka yksi vastajännäri hammaslääkäri koitti kommenteissa paljastaa jutun pilaksi.

 

puudutus

 

Syksyllä kasseja kaivellessani havaitsin jonkinlaisen paukaman, ja päätin valjastaa lääketieteen ammattilaiset selvittämään olisiko kyseessä jotain vakavaa. Menin käymään ultraäänitutkimuksissa. Voin muuten sanoa että mieslääkäriä silmin nähden vitutti meikäläisen kassien räpläys. Tästä kokemuksesta pilailin sitten tällä tavalla.

 

ultra

 

Heitin vielä lisää vettä myllyyn kommentoimalla seuraavalla tavalla:

 

sukuelimet

 

Tämä pila toimi myös melko hyvin. Tuskin maltan odottaa sitä että keksin seuraavan uuden jymyjuttuni. Pilailu on helvetin hauskaa. Kannattaa pilailla! Jekuttakaa toisianne minkä ehditte ja jekuttakaa minua myös. Se on hauskaa.

One comment:

  1. Itse tuumin vähän samanlaisia päätelmiä aprillipäivästä. Jo vuosi sitten pohdin, että jatkossa omat aprillipilani ovat valepiloja, eli sellaisia jotka vaikuttavat aprillipiloilta mutta ovatkin oikeasti totta. Ja sitten jos aikoo toteuttaa “oikean” aprillipilan, täytyy se tehdä joskus muuna päivänä. Aprillipäivä on pilattu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>